Češki avioprevoznik ČSA ukida letove za Beograd

Bez autora
Aug 29 2011

Od kraja oktobra, kada uvodi novi red letenja, češka aviokompanija ČSA ukida više linija u Evropi a među njima, bez alternativnog prevoznika za direktan let, i liniju za Beograd. ČSA nastavlja da menja svoju mrežu letova i da ograničava one koji su donosili gubitke. Zato je kompanija odlučila da do naredne sezone ne nudi više redovni let za Beograd, Cirih i Bolonju.Češki nacionalni avioprevoznik ukida u Evropi i letove za Marsej, Veneciju i Bordo, ali to su bili samo sezonski letovi.

Češki avioprevoznik ČSA ukida letove za BeogradOd kraja oktobra, kada uvodi novi red letenja, češka aviokompanija ČSA ukida više linija u Evropi a među njima, bez alternativnog prevoznika za direktan let, i liniju za Beograd.

"ČSA nastavlja da menja svoju mrežu letova i da ograničava one koji su donosili gubitke. Zato je kompanija odlučila da do naredne sezone ne nudi više redovni let za Beograd, Cirih i Bolonju", kazala je za server Idnes.cz portparolka ČSA Hana Hejskova.

Češki nacionalni avioprevoznik ukida u Evropi i letove za Marsej, Veneciju i Bordo, ali to su bili samo sezonski letovi.

Novi koraci štednje pogodiće najviše putnike za Beograd i Bolonju, jer tu ne postoji alternativni prevoznik sa direktnim letom za Prag.

ČSA neće obnoviti ni letove za Kairo i Damask koje je kompanija ukinula kada su u Egiptu a zatim i u Siriji izbili nemiri jer sletanje na tamošnje aerodrome nije bilo bezbedno a i osetno se smanjio broj turista.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik